Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Και ενώ ασχολούμεθα με τις μαλαπέρδες του Βέλγου καλλιτεχνικού διευθυντή (made in syriza) του Ελληνικού φεστιβάλ

Σκοπεύουν να απειλήσουν με αποχώρηση από την Τροϊκα

«Βόμβα» Wikileaks για Τόμσεν - Βελκουλέσκου και διαπραγμάτευση

«Βόμβα» Wikileaks για Τόμσεν - Βελκουλέσκου και διαπραγμάτευση

Διαβάστε όλο το διάλογο - Η απειλή που ετοιμάζει το ΔΝΤ προς τη Γερμανία – Πώς θα πείσει Ευρώπη και Ελλάδα να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις τους -  Τι είπαν για την ελάφρυσνη του ελληνικού χρέους - Ζητά μέτρα 2,5% του ΑΕΠ για να παραμείνει στο πρόγραμμα

Τα πρακτικά της συνομιλίας του διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν με την επικεφαλής της αποστολής Ντέλια Βελκουλέσκου και την υπεύθυνη της τεχνικής ομάδας του Ταμείου Ιβα Πέτροβα, δημοσιεύει ο ιστότοπος WikiLeaks, βάζοντας «φωτιά» στην διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση, που αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα. 
συνέχεια http://www.protothema.gr/politics/article/566802/vomva-wikileaks-gia-tomsen-velkouleskou-kai-diapragmateusi-/

2 σχόλια:

  1. Θα σου πω τί πιστεύω. Οι δικοί μας προσπαθούν να εξωθήσουν τα πράγματα στο grexit.
    Με δεδομένη -και συμβατή με την ιδεοληψία τους- την οικονομική ισοπέδωση, την ραγδαίως προϊούσα φτωχοποίηση και -άρα- την απόλυτη προλεταριοποίηση του ελληνικού λαού, καθώς και την προσχεδιασμένη εγκατάσταση απολυταρχικού καθεστώτος στη χώρα, κάθε σχέση, επαφή και σύνδεση με την Ε.Ε. αποτελεί τροχοπέδη. Συνεπώς το grexit αποτελεί "απολύτρωση" γιά δαύτους.
    Παγώνουν το χρέος και παύουν να πληρώνουν τις δόσεις του, υπό τις επευφημίες των χαχόλων τους. Η λιτότητα φτάνει στη μέγιστη τιμή της κι η χώρα θ' αρχίσει να ζει με ό,τι παράγει, ενώ οι ελαχιστοποιημένες εισαγωγές θα πληρώνονται με κλήρινγκ και με ό,τι συνάλλαγμα θα φέρνει ο τουρισμός. Οι εθνικοποιήσεις και απαλλοτριώσεις θα λύσουν το στεγαστικό των λαθρομεταναστών, όσων εγκλωβίστηκαν ήδη και όσων θεωρούν ότι χωράνε ακόμη, και μετά θα πέσει "τσεκούρι" στις εισόδους. Αυτές θα μειωθούν -έτσι κι αλλιώς- όταν γίνει συνείδηση πλέον η αποκοπή μας από την Ευρώπη και η αλυσιτελής είσοδός τους εδώ. Τελικά, θα μετατραπούμε σε μιά ρεπροντυξιόν της Βορ. Κορέας σ' ευρωπαϊκό έδαφος και θ' αποτελέσουμε την πολυπόθητη ρεβάνς της αριστεράς. Βέβαια, με υπευθυνότητα των... κακών τοκογλύφων δανειστών, στους οποίους θα ρίχνεται η ευθύνη και το ανάθεμα γιά την κακομοιριά μας! (Καθώς, οπωσδήποτε, και στους... Σαμαροβενιζέλους). Μόνο μου ερώτημα, η μοίρα των ανεγκέφαλων ΑΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πιστεύω ότι ένα πρωϊ θα κάνουν ηρωϊκή έξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή