Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Γίναμε Βενεζουέλα....κάναμε αρχή με ασθενοφόρα !
Ντου τα μεσάνυχτα – Σαν κλέφτες πήγαν να «απαγάγουν» το ασθενοφόρο στην Πάρο !

Νέα ήθη και νέα έθιμα για τη μετακίνηση ασθενοφόρων φαίνεται ότι ξεκίνησε το ΕΚΑΒ με τη διορισμένη πολιτική διοίκηση.
Συγκεκριμένα, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Πέμπτης το μεσημέρι, να πάρουν το νέο ασθενοφόρο που αγοράστηκε με χρήματα του ΕΣΠΑ μέσω Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, χθες τα μεσάνυχτα είχαμε νέα προσπάθεια.
Με προφορική εντολή που στάλθηκε από τα κεντρικά του ΕΚΑΒ μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, απαίτησαν να σταλεί με το πλοίο τα μεσάνυχτα για Πειραιά, το ασθενοφόρο «μονάδα», που είχε αγοραστεί το 2008 από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.
Αμέσως, στο ΕΚΑΒ Πάρου μετέβησαν ο δήμαρχος Πάρου, κ. Μάρκος Κωβαίος και ο έπαρχος Πάρου, κ. Κώστας Μπιζάς, καθώς και πολίτες για να αποτρέψουν τη μετακίνηση του ασθενοφόρου, κάτι που έγινε επιτυχώς.
Είναι φανερό πλέον πως το ΕΚΑΒ θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για τη μεταφορά του ασθενοφόρου από το νησί μας και οι τοπικές αρχές θα πρέπει να εμμείνουν στην ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου, που είναι: Κανένα ασθενοφόρο δε θα φύγει από το νησί μας και ζητάμε στελέχωση του ΕΚΑΒ Πάρου, ώστε να υπάρχουν βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο, όλες τις μέρες του χρόνου.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΡΟΥ
http://cyclades24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου