Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Κε Τσίπρα αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν !

Νέοι βανδαλισμοί σε σταθμό του Ηλεκτρικού

Πυρπόλησαν τρία τρόλεϊ στην Πατησίων - Καταστροφές στον ΗΣΑΠ στην Ειρήνη

Πυρπόλησαν τρία τρόλεϊ στην Πατησίων - Καταστροφές στον ΗΣΑΠ στην Ειρήνη

Έξω από το Πολυτεχνείο - Κατέβασαν τους επιβάτες από το ένα, στα άλλα επέβαιναν μόνο οι οδηγοί...

Στις φλόγες τυλίχθηκαν τρία τρόλεϊ στην οδό Πατησίων. Άγνωστοι που βγήκαν από το Πολυτεχνείο, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλαν φωτιά στα τρία οχήματα. Στα δύο πρώτα επέβαιναν μόνο οι οδηγοί που πρόλαβαν και κατέβηκαν με ασφάλεια, ενώ το τρίτο είχε επιβάτες. Οι κουκουλοφόροι τους υποχρέωσαν να κατέβουν και στη συνέχεια πυρπόλησαν το τρόλεϊ. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Η σημερινή επίθεση των κουκουλοφόρων είναι η πολλοστή με στόχο τα τρόλεϊ στην Πατησίων. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η διοίκηση των ΗΛΠΑΠ αποφάσισε να αλλάξουν τα δρομολόγια των τρόλεϊ προκειμένου να παρακάμπτεται η Πατησίων τις Παρασκευες και τα σαββατοκύριακα. «Έχω αγανακτήσει. Κάθε τρεις και λίγο έχουμε τα ίδια. Πλέον σκέφτομαι, ως έσχατη λύση, να φύγω από τη γειτονιά μου», είπε στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής που είδε την επίθεση.


Σχεδόν ταυτόχρονα, όμως,  άγνωστοι προκάλεσαν  καταστροφές στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ειρήνη- οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι αυτό είχε συμβεί στην Κηφισιά. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη αντίστοιχη επίθεση είχε γίνει στον σταθμό του ΚΑΤ. 
2 σχόλια:

  1. -Κουφάλες... καπιταλίστες, θα σας φάμε το γούργουρα! Καίγοντας τα λεωφορεία σας θα σας αναγκάσουμε να πηγαίνετε στη δουλειά σας με τα πόδια. Θα κουράζεστε, θα ιδρώνετε, θα κρυώσετε, θα πεθάνετε! Και μαζί σας θα πεθάνει κι ο καπιταλισμός! Ζήτω ο Φιντέλ, ζήτω ο Μαντούρος, ζήτω η Επανάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή