Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Λεφτά υπάρχουν...για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ μόνο !Ενώ οι πολίτες στενάζουν από τα μέτρα

Στο Μαξίμου δίνουν 55.500 το μήνα σε υπερωρίες για τους «Καρανίκες»

Στο Μαξίμου δίνουν 55.500 το μήνα σε υπερωρίες για τους «Καρανίκες»

Πρωταθλήτρια η γραμματεία του πρωθυπουργού με 22.000 ευρώ - Ακολουθεί το πολιτικό γραφείο του Γιάννη Δραγασάκη

Πολύ δύσκολο εργασιακά αποδεικνύεται το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο φαίνεται ότι η δουλειά δεν σταματά ποτέ, όπως προκύπτει από το ποσό των 55.000 ευρώ που εγκρίθηκε για υπερωρίες και νυχτερινά για ειδικούς συνεργάτες και μετακλητούς υπαλλήλους, όπως ο περιβόητος Νίκος Καρανίκας, στη Γραμματεία του πρωθυπουργού και τα γραφεία του αντιπροέδρου και των υπουργών Επικρατείας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος βάσει των εγκρίσεων που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια τα προηγούμενα 24ωρα:

- Στη Γενική Γραμματεία δίνονται 11.000 ευρώ σε υπερωρίες και 10.000 ευρώ για εργασία σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2016 είχε δημιουργηθεί σάλος όταν τότε είχε αποκαλυφθεί ότι τότε είχαν δοθεί 10.300 ευρώ για υπερωρίες με το Μαξίμου να απαντά ότι η δαπάνη αφορά τρεις και όχι έναν μήνα όπως συνέβη τώρα

- Στο πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Τζανακόπουλου τον Ιούνιο εγκρίθηκε δαπάνη 2.900 ευρώ για υπερωρίες και 3.200 ευρώ για εργασίες σε εξαιρέσιμες ώρες και νυχτερινά (σύνολο 6.100 ευρώ)

- Στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη για τον Ιούνιο εγκρίθηκαν δαπάνες 7.000 ευρώ (3.800 για υπερωρίες και 3.200 για εξαιρέσιμα και νυχτερινά)

- Στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη τον Ιούνιο το προσωπικό θα λάβει επιπλέον 8.300 ευρώ (3.700 ευρώ για υπερωρίες και 4.600 ευρώ για εξαιρέσιμα και νυχτερινά)
- Στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρη Λιάκου τον Ιούνιο αλλά και τον Μάιο εγκρίθηκαν 4.300 ευρώ για νυχτερινά και εργασία τα Σαββατοκύριακα

- Στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη εγκρίθηκαν το τελευταίο δίμηνο 8.800 ευρώ ανά μήνα (4.600 ευρώ για υπερωρίες και 4.200 ευρώ για εξαιρέσιμα και νυχτερινά).
3 σχόλια:

 1. Μολονότι δεν αμφιβάλλω γιά το συριζαρέικο φαγοπότι, δυσπιστώ στις συγκεκριμμένες αποφάσεις. Με ψυλλιάζει το πρωθύστερο των εγκρίσεων. Οπότε, είτε πρόκειται γιά τρολ, είτε η κυβερνητική κομπανία έχει τόσο πολύ αποθρασυνθεί, ώστε προβλέπει και προεγκρίνει μελλοντικές υπερωρίες! Δηλαδή σπατάλη και των γονέων. Μαν΄κάρι να είναι τρολ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είναι τρόλ το γράφουν κι άλλες εφημερίδες....για φαγοπότι πρόκειται
  Αλέξανδρε.
  Ότι φάνε κι ότι πιούνε κι ότι αρπάξει ο απαυτός τους εγκαταλείποντας σύντομα την Εξουσία !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιά το τελευταίο πολύ αμφιβάλλω. Δεν μπορείς να φανταστείς τη δύναμη της αριστερής μηχανορραφίας. Ανάτρεξε στη μνήμη σου και τα παλαιότερα διεθνή γεγονότα. Η Αριστερά εγκατέλειψε την εξουσία μόνη της, μόνο όταν παρέλυσαν τα χέρια της από την μανιασμένη αγκίστρωση σ' αυτήν. Όταν εξάντλησε κάθε -και την παραμικρή- ευκαιρία της. Με ψέματα, παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση και ανοχή από ηλίθιους οπαδούς και αφελείς ανεκτικούς αστούς.
  Όσο βλέπεις καφετέριες γεμάτες, μην ελπίζεις. Η οικονομική πλήρης κατάρρευση θα τους διώξει. Κι αυτό μάλλον αργεί. Το κάποιο παραμένον... "λίπος" τους στηρίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή