Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018

Ο Παραμυθατζής !!!!!

17/1/2015

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ πως όταν θα αναλάβει την κυβέρνηση θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά. τονίζοντας πως είναι ένας φόρος λαιμητόμος ενώ τόνισε πως θα αντικατασταθεί από έναν φόρο Μεγάλης Ακίνητης. «Η συντριπτική πλειοψηφία της πρώτης κατοικίας δεν θα φορολογείται. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν 4 πισίνες και είναι σε οφσόρ εταιρίες. Αυτοί θα πληρώσουν», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό διευκρίνισε πως θα ισχύσει από το 2015, μετά το σχετικό νόμο που θα κατατεθεί στη Βουλή, ενώ ο ΕΝΦΙΑ για το 2014 θα πληρωθεί κανονικά καθώς δεν μπορεί να υπάρξει αναδρομική νομοθεσία.
===================================================================
16/8/2018

Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2018 όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Οι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα εφάπαξ καταβολής ή πληρωμής του φόρου σε πέντε μηνιαίες δόσεις. Η πρώτη δόση του φόρου θα πρέπει να καταβληθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου και η τελευταία έως το τέλος Ιανουαρίου 2019.
http://www.kathimerini.gr/980173/article/epikairothta/politikh/ews-31-aygoystoy-ta-ekka8aristika-toy-enfia---poioi-8a-epivaryn8oyn-perissotero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου